Gym- en sportkledij

Tijdens de lessen bewegingsopvoeding houden de leerlingen zich aan de voorgeschreven sportkledij.
De gymkledij bestaat uit :

• gymschoenen
  • korte broek
  • T- shirt (verplicht aan te kopen op school: € 4)

Vergeet deze kledij niet te naamtekenen en in een turnzak te stoppen. De gymuitrusting blijft op school. Vóór elke vakantie neemt men dit mee naar huis om het te wassen en/of te herstellen.

Bij de andere sportactiviteiten dragen zij het T-shirt van de school en /of gemakkelijke sportieve kledij. Laat jouw kind de dagen die het gaat zwemmen gemakkelijke kledij aantrekken, zodat het omkleden vlot kan gebeuren. Liefst geen schoenen met veters voor de leerlingen van de eerste graad.