Bijdrageregeling

In onze school wordt het onderwijs kosteloos aangeboden. Dat wil zeggen dat er geen direct of indirect inschrijvingsgeld gevraagd wordt.

In bijlage van  het schoolreglement vind je naast de lijst met materialen die kosteloos aangeboden worden ook een lijst waarvoor er wel een bijdrage gevraagd wordt.

Zo kan je een inschatting maken van de grootte van de jaarlijkse bijdragen die kunnen gevraagd worden. Op die manier willen we vermijden dat je in de loop van het schooljaar voor onaangename verrassingen komt te staan. Deze lijst wordt jaarlijks besproken in de schoolraad.

We dringen er op aan om alle uitgaven per domiciliëring te betalen. Dit heeft voor jou het voordeel dat je niet meer naar jouw financiële instelling moet en bovendien is deze dienstverlening gratis. Je krijgt steeds een factuur die de te betalen som zal verantwoorden. Bij eventuele betwisting kun je uiteraard contact opnemen met het schoolsecretariaat.

Minder begoede ouders kunnen contact opnemen met de directeur zodat een aangepaste regeling uitgewerkt kan worden.

Aan onregelmatige betalers kan gevraagd worden om de bijdragen op voorhand contant te betalen.

BIJDRAGEREGELING VAN HUIDIG SCHOOLJAAR

 


Vrije Basisschool Sint Pieter Adinkerke - De Panne
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. • 058 415025 • 0496 503465

Site ontwerp en onderhoud door Bytehawk www.bytehawk.net