Avondstudie

Indien er voldoende kandidaten zijn is er voor de kinderen van de lagere school vanaf het vierde leerjaar iedere dag, behalve op woensdag en vrijdag, avondstudie.

Enkel leerlingen die een broer of zus hebben die reeds studie volgt, kunnen aansluiten vanaf het 3de leerjaar.

Hiervoor wordt een bijdrage van 90 euro gevraagd.

De kinderen kunnen er onder toezicht van 16.05 tot 16.50 hun huiswerk maken en hun lessen leren. Jouw kind moet zich wel voor het hele schooljaar inschrijven. Wie zich inschrijft, is verplicht aan de studie deel te nemen.

Verwittig de leerkracht schriftelijk indien jouw kind omwille van een of andere reden niet in de studie aanwezig kan zijn.