Het oudercomité - de oudervereniging

Om een doeltreffende samenwerking gezin-school te verwezenlijken, bestaat ook bij ons een oudercomité in de afdeling Adinkerke en een oudervereniging in de afdeling De Panne.

De participatie van de ouders van onze schoolgemeenschap komt tot uiting:

• op het pedagogisch vlak, door contactvergaderingen per klas of per groep van klassen, door voordrachten, individuele gesprekken ouders - leerkrachten en regelmatige informatie.
  • op het vlak van de uitbouw van de school, door alle activiteiten die de school moreel en materieel steunen.

Een oudercomité/oudervereniging kan slechts efficiënt werken als er een nauwe en hechte band is met de ouders die ze vertegenwoordigt. Daarom kan elke ouder met zijn specifieke problemen steeds terecht bij een lid van het oudercomité/oudervereniging.

Wie contact wil opnemen met het oudercomité van de afdeling Adinkerke kan dit via de voorzitter Jonas Fabel op het telefoonnummer 0473/961873

Wie contact wil opnemen met de oudervereniging van de afdeling De Panne kan dit via de voorzitter Mieke De Gryse op het telefoonnummer 058/62 32 12