ICT

In de Sint-Pietersschool Adinkerke gebruiken we Google Workspace for Education. Indien u akkoord gaat met het schoolreglement geeft u automatisch toestemming om een Google Workspace for Education-account voor je kind te maken en te beheren.

Google Workspace for Education is een reeks onderwijsproductiviteitstools van Google, bestaande uit Gmail, Agenda, Documenten, Classroom en meer, die over de hele wereld wordt gebruikt door tientallen miljoenen leerlingen en docenten.

In de Sint-Pietersschool Adinkerke gebruiken leerlingen hun Google Workspace for Education-account om aan opdrachten te werken, met hun leerkrachten te communiceren, in te loggen op de computers en om de eindtermen te behalen.

Tevens worden ook vaardigheden voor digitaal burgerschap geleerd die van hen verwacht wordt in de 21e eeuw.